De personal trainer in Hoofddorp bij uitstek

Fit zijn is hip, in de mode, trendy et cetera. Maar dat is niet voor niets. Want men heeft erg veel last van overgewicht en dat resulteert in een schrikbarend hoog hart- en vaatziekte percentage. En dat zijn vreselijke aandoeningen maar zeker niet de enige ziektes die u kunt krijgen door uw ongezonde levensstijl. Terwijl deze personal trainer in Hoofddorp ervan overtuigd is dat het helemaal niet zoveel moeite kost om uw leefpatroon aan te passen. Wel weet deze personal trainer in Hoofddorp als geen ander dat u daar doorgaans wel wat hulp bij kunt gebruiken. En dat is dan ook de taak van deze personal trainer in Hoofddorp waar u op zijn eigen website, drpersonaltraining.com, meer over kunt lezen. Klinkt u dat als muziek in de oren en zoekt u al een tijdje naar een personal trainer in Hoofddorp of elders in de omgeving omdat u merkt dat u er zonder hulp niet uit kunt komen? Laten we dan vooropstellen dat dit niets is om u voor te schamen. Om hulp vragen is juist dapper en getuigd van een gezonde instelling. Ook al probeert u het weleens in de sportschool en probeert u ook weleens een dieet, maar werkt het allemaal niet, dan nog kan deze personal trainer in Hoofddorp u absoluut van dienst zijn! Want het gaat niet alleen om de wil om te veranderen, u moet ook de discipline opbrengen om het daadwerkelijk voor de lange termijn vol te houden.

Een personal trainer in Hoofddorp waar u echt op kunt bouwen

Deze personal trainer in Hoofddorp biedt u drie verschillende pakketten aan die op het volgende neerkomen:

  • Het eerste pakket en tevens het goedkoopste pakket bestaat uit 12 weken waarbij na 4 weken gekeken wordt of er iets aan veranderd moet worden. U krijgt een voedingsschema, geheel op maat. Maar ook een wekelijkse evaluatie, een supplementenadvies, support voor de mail, toegang tot een handige app voor tijdens en na de fitness en ten slotte mag u onbeperkt appen en mailen met de personal trainer in Hoofddorp.
  • Het tweede pakket bevat al deze services met als toevoeging dat er een persoonlijke voedingsanalyse wordt berekend samen met een wekelijkse macrocalculatie.
  • Wilt u er alles aan doen om af te vallen of om simpelweg te leren ongezond te leven? Ga dan samen met de personal trainer in Hoofddorp de sportschool in en kies voor het meest uitgebreide pakket. Want dan krijgt u al het bovengenoemde met daarop een 1-op-1 personal training sessie, eens per 4 weken en dus in totaal maar liefst 3 keer. Daarbij zal de personal trainer in Hoofddorp metingen verrichten om te checken dat u zich aan het schema houdt maar ook uw grenzen niet overgaat.

U kunt zich direct online aanmelden voor één van deze drie pakketten. Maar de personal trainer in Hoofddorp begrijpt ook heel goed dat u liever nog even de kat uit de boom kijkt. Schroom daarom niet om even contact met hem op te nemen. Via de mail, het online contactformulier en de telefoon kunt u hem altijd bereiken.

Snel afvallen? Dat gaat u nu eindelijk eens lukken

Zo is het nog veel verstandiger om een intakegesprek aan te vragen. Dan kan er namelijk goed advies gegeven worden over het programma dat waarschijnlijk het beste bij u, uw wensen en doeleindes past. Het is overigens ook mogelijk om uw fitnessprogramma in Nieuw-Vennep, Aalsmeer en Kudelstaart te volgen. Bekijk ten slotte ook eens onze sociale media want op Facebook en Instagram vindt u nog veel meer tips, nieuwtjes en algemene informatie.