Tattoo zonnecrème

Heb jij tatoeages? Dan is het aan te raden om op zonnige dagen een speciale Tattoo zonnecrème van tattoomed.nl te gebruiken! Een zonnebrandcrème gebruiken is natuurlijk altijd verstandig, vanwege het schadelijke effect dat de zon op onze huid kan hebben. Veel mensen staan hier nog altijd te weinig bij stil, maar de diagnose huidkanker is niet iets dat je over een paar jaar wilt krijgen. Als je tijdens de zonnigste uren van de dag naar buiten gaat, dan is goed insmeren dus altijd belangrijk en vergeet ook zeker niet om regelmatig bij te smeren! Maar een Tattoo zonnecrème gebruik je niet alleen maar om te voorkomen dat je verbrandt en dat je hierdoor later last krijgt van huidkanker, je gebruikt het ook ter bescherming van je tatoeage. Het heeft dus een dubbele functie. In de eerste plaats zorgt het net als andere zonnebrandcrèmes ervoor dat je lichaamshuid niet blootgesteld wordt aan schadelijke straling van de zon, de zogenaamde UVA en UVB stralen. Daardoor zorgt een Tattoo zonnecrème er dus voor dat je niet verbrandt en dat je huid goed beschermd is. Maar het doet nog meer.

Tattoo zonnecrème houdt je tatoeage mooi!

Een Tattoo zonnecrème zorgt er namelijk ook voor dat je tatoeages er mooi uit blijven zien! Felle zonnestralen en langdurige blootstelling hieraan, kunnen er in de eerste plaats voor zorgen dat de inkt wat gaat verkleuren en vervagen. Daardoor gaat het er minder mooi uitzien en dat is natuurlijk zonde, het is dan niet langer een mooie versiering voor je lichaam, maar een verbleekt kunstwerk. Dat wil je natuurlijk voorkomen en dat kan dus op deze manier! Tegelijkertijd is het zo dat het gebruik van goede crèmes, en dus ook van een goede Tattoo zonnecrème, ervoor zorgt dat de huid niet veroudert, maar dat deze in een goede conditie blijft. Dat betekent dat er minder snel rimpels zullen ontstaan en dat je niet te maken krijgt met een uitgedroogde en doffe lichaamshuid. Dit is natuurlijk altijd al belangrijk, maar zeker ook voor degene met tattoos, want een gezonde huid laat het kunstwerk er gewoon veel mooier uitzien. Een goede huidverzorging is dus zeker van belang als jij er zeker van wilt kunnen zijn dat jij lang van je tatoeages kunt blijven genieten, zonder dat deze weer helemaal bijgewerkt moeten worden. Gebruik daarom altijd een speciale Tattoo zonnecrème op het moment dat jij lange tijd de zon ingaat!

TattooMed Suncare

Wil jij een speciale Tattoo zonnecrème gebruiken, dan kun je het beste kiezen voor de producten van TattooMed. Zij hebben diverse producten ontwikkeld voor de getatoeëerde huid. Zo bieden zij bijvoorbeeld:

  • crème voor dagelijks gebruik met bescherming tegen UVA/UVB
  • Sun Protection crème factor 25, 30 en 50
  • Sun Protection stick factor 30
  • After Sun

Een goed gebruik van hun Tattoo zonnecrème houdt in dat je op dagen dat jij veel in de zon zult zijn en deze ook fel schijnt, je kiest voor een beschermende factor die past bij jouw huidtype. Vergeet daarbij zeker niet dat je er met één keer smeren niet bent, je moet zeker bijsmeren zoals aangegeven staat op de verpakking. Bijvoorbeeld omdat je heel lang buiten bent, omdat je in het water bent geweest of veel gezweet hebt. Als je ‘s avonds weer binnen bent en gedoucht hebt, is het verstandig om daarna de speciale After Sun van dit merk te gebruiken. Deze is vochtinbrengend en beschikt over diverse ingrediënten die de huid weer voeden en verzorgen, zodat de natuurlijke vochtbalans hersteld wordt. Heb jij tatoeages en ga jij de zon in? Gebruik dan de Tattoo zonnecrème, stick en after sun van TattooMed!