Groene vakantie bij ‘t Kruisselt

Vroeg of laat zijn we allemaal aan vakantie toe. Veel mensen hebben het idee dat ze voor een vakantie moeten uitwijken naar een ander land. Denk daarbij aan landen als Frankrijk en Italië waar veel mensen voor kiezen. Maar toch is dat vaak helemaal niet nodig om de natuur op te zoeken en van iets anders te genieten dan wat je gewend bent. Nederland is een prachtig vakantieland en er zijn voldoende mogelijkheden om uit te wijken naar een prachtige plek waar je kunt genieten van een groene vakantie. Op kruisselt.nl lees je alles over hotel ’t Kruisselt waar je kunt genieten van de groene, rustige omgeving in de Lutte en helemaal kunt ontspannen. Het hotel is prachtig gelegen te midden van het groen en er zijn verschillende betaalbare arrangementen waar je gebruik van kunt maken als je op zoek bent naar een mooi verblijf in deze prachtige omgeving. De service staat bij ’t Kruisselt zeer hoog in het vaandel en dat merk je direct als je het hotel binnen loopt. Niet alleen zul je je direct welkom voelen, ook de omgeving is voelbaar binnen het hotel. Het is een prachtige en heerlijke plek om helemaal tot rust te komen tijdens een groene vakantie. Kies voor:

  • Een vakantie in een van de mooiste gebieden in Nederland;
  • Een vakantie in het groen waarin service centraal staat;
  • Een mooie combinatie van ontspannen en verkennen.

Groene vakantie; ontspannen en verkennen combineren

Ontspannen en verkennen combineren; dat is iets wat je graag wilt doen. Natuurlijk is het heerlijk om in het hotel met een boek tot rust te komen en even de boel de boel te laten, maar na verloop van tijd zul je ook naar buiten willen en ook echt van je groene vakantie te genieten door het groen te voelen en om je heen te ruiken van deze waanzinnig mooie vakantie. Bij ’t Kruisselt behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden. Het is namelijk zo dat er prachtige fietstochten en wandelroutes voor je zijn uitgestippeld in de omgeving. Van een groene vakantie geniet je ook door er op uit te gaan samen met je geliefde of met je gezin. Het is dan ook zeker de moeite waard om een fiets te huren en lekker op pad te gaan. Een rustige tocht door deze omgeving zal je versteld doen staan. We kunnen wel zeggen dat dit hotel is gelegen in een van de mooiste landschappen die Nederland rijk is. Een groene vakantie om nooit meer te vergeten en die tot herhaling vatbaar is; dat zul je ontdekken bij ‘t Kruisselt.

Lunchen en dineren

Kies je voor een groene vakantie in dit mooie hotel, dan kies je ook voor lekker eten. Wil je graag dineren of lunchen, dan kan dat in het hotel. Je kunt kiezen voor een arrangement en een vooraf samengesteld menu, of gewoon kiezen van de kaart. De gerechten in het restaurant worden met de grootste zorg bereid en dat merk je meteen. Daarnaast kun je tijdens je groene vakantie in ’t Kuisselt ook genieten van de heerlijkste wijnen. Het personeel zal je altijd een paar goede suggesties doen aan de hand van het menu. Je wilt graag een wijn die past bij wat je gaat eten. Wit of rood, soepel en licht of een lekkere stevige wijn; het kan allemaal bij ’t Kruisselt. Een groene vakantie kiezen, is de manier om te genieten van rust en ontspanning die je zo verdiend hebt. Boek direct je vakantie bij ’t Kruisselt en laat de voorpret alvast beginnen