Polijsten auto

Laat uw auto weer glanzen met het vakmanschap op het gebied van polijsten auto door Jurgh Car Detailing. Dit is misschien iets waar u zelf niet gauw aan denkt, of wellicht heel graag wilt. Een professional vinden is echter niet gemakkelijk. Polijsten, ook wel glascoating genoemd, moet heel nauwkeurig gebeuren. Met name als dit op uw auto wordt uitgevoerd. Dit moet niet alleen mooi zijn voor u zelf, maar het heeft invloed op de waarde van de auto. Jurgh Car Detailing is ervaren in het polijsten auto en is daarnaast ook dealer in de Modesta glascoating. Dit houdt in dat zij geselecteerd zijn door het merk Modesta zelf voor glascoating van auto’s. Dit is niet zo vreemd aangezien zij er altijd naar streven om de beste kwaliteit te leveren voor de auto’s. Daarbij proberen zij altijd nog beter werk te leveren dan zelfs wordt verwacht of gevraagd. Allemaal om aan uw wensen te voldoen, zodat u vaak genoeg bij ze langs komt om uw auto op te knappen. Ook in de minst gunstige omstandigheden kunnen hun diensten goed uitkomen. Mocht er sprake zijn van plotselinge schade, dan kunnen zij ervoor zorgen dat dit door polijsten auto niet meer op te merken is.

Polijsten auto met de beste merken

Het polijsten auto wordt niet alleen aangeraden om uw auto er beter uit te laten zien, maar het biedt ook de beste bescherming. Dit is ook afhankelijk van het type materiaal dat ervoor gebruikt wordt en niet alleen van de wijze waarop het toepast wordt. Wanneer uw auto is bewerkt met het beste materiaal, dan zal u langer profijt hebben van het resultaat. U kunt langer rond rijden in een glanzende auto en dat is waar u het meeste plezier van gaat hebben. Merken waarmee het polijsten auto wordt uitgevoerd is onder meer:

  • Rupes Bigfoot
  • Flex
  • CSP detailing
  • Modesta
  • Max Protect

Deze merken dragen bij aan de veiligheid en bescherming van uw auto voor invloeden die u mogelijk niet eens door heeft. Met name de weersomstandigheden doen veel met de conditie van uw auto. Daarvoor is polijsten auto eens in de zoveel tijd ook zeer nuttig. De lakcoating maakt dat de lak beter beschermd is tegen bijvoorbeeld pekel, zout en vuil. Er kan gekozen worden voor het aanbrengen van een wax, nanocoating of glascoating. Het laatste kan zelfs in een dubbele laag toegebracht worden. Deze wijze van polijsten auto biedt uiteraard een nog betere bescherming.

Overige redenen voor glascoating

Er zijn nog meer redenen voor Jurgh Car Detailing om het polijsten auto goed uit te voeren voor de klanten. Een goede coating houdt de auto nog langer in goede conditie. Zo wordt hiermee ook de roestvorming tegengehouden door de bescherming tegen de oxidatie. Verder biedt het ook een reinigende werking en blijft de auto nog langer schoon. Nu bent u eens in de zoveel tijd wel genoodzaakt om de auto te wassen. Hiervoor kunt u door de wasstraat, maar ook dit kan beschadigingen geven. Het polijsten auto zorgt er ook voor dat de auto niet te snel beschadigd wordt door de bewerkingen in de wasstraat. Een van de redenen is de hardheid van de coating zelf. Daarom gebruiken ze bij Jurgh Car Detailing altijd materialen met een goede coating, het liefst van 9H op een schaal van 1 tot 10H. Hoe hoger de schaal, hoe beter de bescherming van de lak. Wanneer u zich verdiept in de bescherming van het polijsten auto, dan gaat u zeker minder twijfelen over deze bewerking. Zodra u leest over de vakkundigheid op de website detailing.nl, dan wilt u dit graag laten uitvoeren door Jurgh Car Detailing.