Betrouwbare taxi in Nootdorp

Ik ben geboren en getogen in Nootdorp. Het is een klein dorp, gelegen in de buurt van Den Haag, Zoetermeer en Scheveningen. Er valt niet zoveel in ons dorp te beleven. Voor een avond stappen, een dagje shoppen of een etentje bij een leuk restaurant, wijk ik meestal uit naar een van de nabijgelegen steden. Mijn vrienden wonen allemaal buiten Nootdorp. Dus voor avondje uit moet ik altijd vervoer regelen. Soms rijd ik zelf, maar meestal ga ik met eentaxi van Nootdorpnaar mijn bestemming. Zo kan ik meer genieten van een feestje en een lekker wijntje drinken. Al jaren maak ik gebruik van dezelfdetaxi in Nootdorp, Taxi Bakker. Over dit taxibedrijf ben ik erg tevreden. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze me niet ergens op konden halen of naar toe konden brengen. Kortom, ze hebben me nog nooit in de kou laten staan. Voor eentaxi in Nootdorpkies ik daarom altijd voor Taxi Bakker.

Waarom kies ik altijd voor dezelfdetaxi in Nootdorp?

De redenen waarom ik steeds opnieuw voorTaxi Bakker in Nootdorpkies zijn:

  • Vriendelijke chauffeurs;
  • Aantrekkelijke prijs;
  • Altijd op tijd;
  • Beschikbaarheid;
  • Uitzonderlijke service;
  • Duidelijke afspraken mee te maken.

Dat het taxibedrijf altijd voor me klaar staat vind ik ontzettend belangrijk. Ik voel me als vrouw niet altijd veilig op straat en al helemaal niet na een stapavond in Den Haag. Als ik na een avondje uit een taxi naar Nootdorpwil nemen, dan weet ik dat ik nooit lang alleen buiten hoef te wachten. Taxi Bakker geeft duidelijk de wachttijd aan en komt zijn afspraken iedere keer weer punctueel na. Daarnaast geven ze heel duidelijk aan waar ze me precies oppikken. Ze kennen de omgeving als geen ander en weten welke plekken prettig zijn om afgezet en opgehaald te worden. Het taxibedrijf bestaat al tientallen jaren. Als tiener moest ik met detaxi vanuit Nootdorpnaar de discotheek waar ik op stap ging. Mijn vriendinnen woonden in Den Haag, dus na het stappen moest ik vaak alleen met de taxi weer naar huis. Ik maakte toen altijd al gebruik van Taxi Bakker. Mijn ouders kenden de chauffeurs ook en zo waren mijn ouders er gerust op dat ik altijd goed en veilig thuis zou komen. De service van Taxi Bakker is echt uitstekend. Ik heb een keer meegemaakt dat ik naar een optreden ging waar ik op tijd binnen moest zijn. Als ik te laat zou komen, zouden de deuren sluiten. Ik was uit eten met een vriendin en we waren de tijd vergeten. We moesten dus razendsnel eentaxi van Nootdorpnaar Den Haag regelen. Ik maakte me veel zorgen en was bang dat we het niet zouden redden. Dus ik belde Taxi Bakker en legde mijn verhaal uit. Op een rustige en vriendelijke manier stelde de chauffeur mij gerust door te zeggen dat het wel goed zou komen. Hij had het erg druk, maar zei meteen dat hij er persoonlijk voor zou zorgen dat er direct een andere chauffeur mijn kant op zou komen. Omdat Taxi Bakker zo bekend is met de stad, wist onze chauffeur precies hoe hij ons zo snel mogelijk naar het theater kon brengen. We waren wonder boven wonder op tijd. Maar dat was echt alleen maar door de perfecte service van Taxi Bakker en onze vriendelijke chauffeur. Ik ben ze daar nog steeds erg dankbaar voor.

Hoe een rit boeken?

Voor informatie over dezetaxi in Nootdorpkijk ik altijd op www.bakker-taxi.nl. Je kunt telefonisch een taxi bestellen. Maar ik gebruik liever het contactformulier op de website. Dit werkt ook heel goed en ik krijg altijd snel antwoord.