Rust dankzij opslag huren in Almere

Tijdens de verkoop van ons huis is bijzonder veel verkeerd gegaan. We hadden direct mensen die interesse hadden in ons huis, maar ze hadden wel haast. Binnen twee maanden wilden ze eigenlijk het huis in kunnen en boden daarom € 10.000 over de vraagprijs. Onze makelaar verzekerde ons dat het geen probleem was om dit op korte termijn te regelen, zeker omdat we zelf verschillende objecten op het oog hadden. Maar dat ging mis. Het huis dat we wilden kopen, kwam pas vrij na vier maanden en dat betekende dat we tussentijds bij mijn ouders in moesten trekken om te overbruggen. Alles leuk en aardig, maar waar laat je de complete inrichting van een heel huis? Een opslag huren in Almere bleek de oplossing. Een opslag huren in Almere bood de mogelijkheid om onze complete huisraad vochtvrij en verzekerd op te slaan voor de overbruggingsperiode. Achteraf gezien hebben we geluk gehad met een opslag huren in Almere, want er bleek nog veel meer verkeerd te gaan toen we wilden verhuizen. We hadden in de haast blijkbaar het een en ander gemist, wat zorgde voor directe problemen.

Meer problemen maar gelukkig opslag huren Almere als optie

Toen we ons nieuwe huis wilden betrekken, kwamen we erachter dat de vloeren op de begane grond eigenlijk weinig konden hebben. Een kleine inspectie wees uit dat de vloerbalken domweg te ver uit elkaar gelegd waren. Het betekende een flinke tegenvaller waarbij de complete vloer op de begane grond eruit moest zodat er nieuwe vloerbalken geplaatst konden worden. We belden onze aanbieder van een opslag huren in Almere die ons geruststelde. Het was geen probleem om onze inboedel nog wat langer te laten staan bij Roest Verhuizingen (roest-verhuizingen.nl). Sterker nog, toen ze hoorden van de tegenslag besloten ze zelfs een leuke prijs te maken om de spullen te verhuizen wanneer we er klaar voor waren. Een opslag huren in Almere was op die manier helemaal een geweldige keuze. Ook hadden mijn ouders er weinig moeite mee dat we nog even bleven hangen, het was voor hun een geweldige manier om hun kleinkinderen wat meer om zich heen te hebben. Mijn vader vond het vooral een uitdaging om met de vloerbalken bezig te gaan, ongeacht zijn leeftijd. Die man is gewoon niet te stoppen wanneer hij iets in zijn hoofd gehaald heeft. Gelukkig konden we na een maand hard werken alsnog gewoon verhuizen en was een opslag huren in Almere niet meer nodig.

Goed voorbereid te werk gaan is beter

We hebben geluk gehad met de mogelijkheden rond een opslag huren in Almere en de mogelijkheid om gewoon direct bij mijn ouders in te trekken op het moment dat het verkeerd ging. We raden nu alle andere mensen aan om beter te werk te gaan. Het is beter om gewoon de tijd te nemen, ook omdat we nu het idee hebben dat we uit ons huis gejaagd zijn door de kopers die extra geld op tafel hebben gegooid. De problemen met de vloer hadden we mee moeten nemen in het bod dat we deden en ook dat hebben we niet gedaan, want door de haast hebben we niet de tijd genomen om het huis grondig te inspecteren. Al met al fouten die we nooit nog eens zullen maken, maar de ene keer dat we dit wel gedaan hebben is het al bijzonder duur uitgevallen. Een wijze maar dure les, waarbij we de extra kosten proberen te voorkomen bij andere mensen die in een gelijke situatie terecht kunnen komen als ze niet oppassen.