Voordelig uw auto schadevrij met spotrepair

Een kleine beschadinging aan uw auto kan bij u voor grote irritaties zorgen. Hoewel het maar een materiaal is, blijft het toch een beetje uw kind. WB Autoschade heeft hiervoor de oplossing: spotrepair, een efficiënte manier om kleine beschadigingen aan uw auto te repareren. Zo kunt u voor kleine lakschades altijd bij ons terecht. Met onze spotrepair lijkt uw auto weer zo goed als nieuw, zonder dat de gehele auto of de gehele kant waar de beschadiging zit overgespoten moet worden. Een bijkomend voordeel: de kosten voor spotrepair blijven altijd laag, omdat het herstellen van kleine beschadigingen minder arbeidsintensief is. Ook is het net zo goed als de traditionele methodes, maar scheelt het aanzienijk in de kosten. Spotrepair wordt door de meeste verzekeraars niet als eerste keus aangegeven, omdat zij werken met vaste schadebedrijven en hier geld aan moeten verdienen. Dit pakt niet altijd in uw voordeel uit. Daarom bieden wij spotrepair aan via Jij Bepaalt. Zij brengen jou in contact met een onafhankelijk schadebedrijf. En wij van WB Autorepair zijn daar één van. De voordelen:

 • Onafhankelijke reparateur
 • Eerlijk en veilig schadeherstel
 • Geen lagere inruilwaarde als u uw auto wilt verkopen
 • U bent uw eigen opdrachtgever, niet de verzekeraar

WB Autoschade vindt dat u als klant kunt bepalen wat er aan uw auto gedaan wordt, zodat de kosten altijd beperkt blijven en u er later niet de dupe van bent als u uw auto in wilt ruilen.

Grote voordelen bij spotrepair

Bij spotrepair wordt onderscheid gemaakt in drie zones, namelijk:

 • A: het dak, motorkap en kofferdeksel
 • B: het aanzicht van de flanken
 • C: de overige delen langs de onderzijde van de auto

Bij zonde C kunnen er nooit complicaties ontstaan. Bij zone B geldt dit mits er op een plaats per paneel gebruik wordt gemaakt van spotrepair. Voor metallic kleuren, zoals zilver, brons en lichtblauw, blijft het werk binnen deze zone echter beperkt tot de randen. Alle reparaties die onder spotrepair vallen zijn in totaal ongeveer een A4’tje groot. Dat is ook de reden dat u een flinke kostenbesparing heeft middels deze weg. Daarnaast zijn er nog enkele voordelen van spotrepair:

 • De milieuvriendelijke techniek maakt het totaal overspuiten onmogelijk
 • U heeft geen waardevermindering van uw auto
 • Een snelle reparatie op zeer korte termijn
 • Een kostenbesparing van maar liefst 30% tot 60% ten opzichte van een traditioneel herstel
 • Uitstekende kwaliteit
 • Aanbevolen door verzekeraars

Zoals u ziet heeft een klein herstel grote voordelen voor u als autogebruiker. Wie wil er nou geen kosten besparen op een motorvoertuig en toch rijden alsof de auto net gekocht is? Maak dus nu gebruik van onze services voor het optimaal genieten van uw auto.

WB Autoschade lost het voor u op

Wij willen u graag kennis laten maken met WB Autoschade, een professioneel autoschadeherstelbedrijf in Harderwijk. Al vele jaren werken wij met succes aan schadeherstel in de regio Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Zeewolde. Kwaliteit, service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. De klant is koning, zoals dat zo mooi gezegd wordt. We zijn inmiddels ruim 15 jaar gevestigd in Harderwijk en hebben hier een uitstekende reputatie opgebouwd, waarbij vele auto’s onzichtbaar hersteld zijn. Wij van WB Autoschade willen er alles aan doen om uw auto op een goede maar goedkopere manier te repareren. Bent u benieuwd wat wij bij WB Autoschadevoor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als middels het contactformulier op de volgende website: wbautoschade.nl. Zodra u uw contactgegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.