Spandoek laten drukken?

Zelf een spandoek maken en laten drukken is erg gemakkelijk via de handige website van De Spandoekgigant. Klik linksboven in het productmenu op één van de spandoeken en u belandt op een pagina waar u het gewenste formaat voor uw spandoek of banner kunt invoeren. Klaar? Klik dan op de button ‘Begin met ontwerpen’.

Spandoek laten drukken

Na het kiezen van het spandoek belandt u op de ontwerppagina, waar u zelf uw spandoek kunt maken en geheel naar eigen wensen kunt samenstellen, om daarna het spandoek te laten drukken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een eigen foto te uploaden en daarmee uw eigen spandoek te bedrukken. Maar ook kunt u voor het maken van uw spandoek putten uit het uitgebreide foto bilbliotheek van De Spandoekgigant. Op dit moment kunt u de volgende spandoeken laten drukken:

  • Premium 610 grams
  • Glossy 440 grams
  • Mat 440 grams
  • Frontlit 510 grams

Een professioneel spandoek is natuurlijk niet compleet zonder opvallende, grappige of wervende tekst. Tijdens het spandoek maken kunt u op de ontwerppagina dan ook eenvoudig een passende tekst toevoegen in het lettertype, de grootte en de kleur die u zelf wilt. Heeft u dit gedaan? Dan bent u al bijna klaar met uw spandoek maken en is het bijna tijd om het spandoek te laten drukken. Kies in het rechter menu alleen nog voor de afwerking die uw voorkeur geniet (schoon snijden of ringen) en u kunt het spandoek aan uw winkelmand toevoegen. Wilt u ook online een spandoek maken en het spandoek direct laten drukken? Start dan direct met het ontwerpen van uw spandoek op de website!

De Spandoekgigant

Bij DeSpandoekgigant.nl kunt u terecht voor diverse soorten spandoeken. Ten eerste hebben ze speciale pvc spandoek met een glossy afwerking. Uw afbeelding of foto wordt haarscherp geprint zodat zelfs de kleinste details goed zichtbaar zijn. Daarnaast heeft u nog de keuze uit een premium, mat of frontlits pandoek. De spandoeken worden veel gebruikt in de zakelijke markt, maar ook als Abraham spandoek, Sarah spandoek, halve Abraham, halve Sarah, 18 jaar, welkom thuis, geboortedoek, getrouw, Carnaval en nog veel meer wordt dit type spandoek veelal gebruikt. Wat de reden ook is dat u een spandoel wilt maken, bij De Spandoekgigant kunt u elk gewenste spandoek maken in uiteenlopende stijlen en formaten. Demaximale printbreedte is 318 centimeter. De lengte is onbeperkt. Wilt u bijvoorbeeld een grote banner maken van 500 x318 centimeter? Of gaat u juist voor een kleiner spandoek van 100 x 100? Wat uw wensen ook zijn, bij De Spandoekgigant bent u hiervoor aan het juiste adres, en kunt u elk soort spandoek laten drukken.

Met het fotobibliotheek is zelf een spandoek maken werkelijk een fluitje van een cent. U kunt hier kiezen uit vele achtergrondfoto’s van hoge kwaliteit en in verschillende categorieën zoals bloemen, dieren, landschappen, skyline, sport, steden, waterval, zee of strand. Selecteer de gewenste foto en u heeft direct een prachtige achtergrond voor uw nieuwe spandoek. Ze drukken een spandoek af op het beste materiaal en met inkten van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is het doek minimaal 2 tot 3 jaar uv- en weerbestendig.