Waar kun je barf voor je hond halen

Waar kun je barf voor je hond halenAlle mensen en dieren moeten eten om te overleven. Gelukkig kunnen wij zelf kiezen welk voedsel wij dagelijks nuttigen. Je kunt namelijk gewoon naar de supermarkt gaan om verse ingrediënten te kopen om vervolgens thuis zelf een heerlijke en voedzame maaltijd klaar te maken. We weten allemaal dat een zelfgemaakte maaltijd, bereid van verse ingrediënten, het meest gezond en voedzaam is voor ons. Net zoals wij mensen, hebben dieren ook een voedzaam en gebalanceerd dieet nodig om gezond te kunnen blijven. Onze huisdieren hebben helaas niet de mogelijkheid om zelf eten klaar te maken, dus is het de taak aan ons als baasjes om onze huisdieren de juiste voeding te geven. De meeste mensen kiezen ervoor om hun honden brokken te geven. Daar is op zich niets mis mee, daar er wel degelijk brokken zijn die de juiste voedingsstoffen bevatten en niet enkel vulmiddel zoals graan. Enkel brokken zijn echter niet altijd genoeg om je hond van alle voedingsstoffen te voorzien die hij dagelijks nodig heeft. Het voeren van rauw vlees en groenten is in dat geval beter voor je hond. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dagelijks een verse maaltijd voor je hond klaar te maken zoals je dat voor jezelf ook doet, maar je kunt ook kiezen voor barf voor je hond. Barf voor je hond is namelijk een speciaal samengesteld dieet dat bestaat uit verschillende ingrediënten die ervoor zorgen dat je hond alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Barf voor je hond koop je bij Animal Food Express 

Wanneer je je trouwe viervoeter van de juiste voeding wilt voorzien, dan kun je dus kiezen voor barf voor je hond. Barf staat voor Bones And Raw Food of voor Biologially Appropriate Raw Food. Een menu van barf voor je hond bestaat dus uit verschillende rauwe ingrediënten die ook in het natuurlijke dieet van je hond voor zouden komen. Welke ingrediënten dit zijn, hangt vooral af van persoonlijke voorkeur. Het grootste gedeelte van barf voor je hond zal echter wel bestaan uit rauw vlees. Honden eten van nature namelijk veel vlees en hebben de voedingsstoffen die in rauw vlees zitten ook hard nodig. Kies je voor barf voor je hond, dan kun je dit gemakkelijk online bestellen bij Animal Food Express. Animal Food Express is gespecialiseerd in diepvriesvoeding voor huisdieren en biedt dan ook verschillende soorten voeding aan, waaronder barf. Je kunt bij Animal Food Express kiezen uit verschillende soorten vlees voor het dieet van je hond, zoals: 

  • Orgaanvlees 
  • Spiervlees 
  • Bevleesd bot 
  • Vuile pens 

Deze soorten vlees kun je dan combineren met bijvoorbeeld vis, groenten of eieren. Zo zorg je ervoor dat je hond alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft. Daarnaast bevatten rauwe ingrediënten geen onnodige kleurstoffen of smaakstoffen. Hier kan je hond niets mee en zorgen alleen maar voor meer ontlasting en kans op darmklachten. Kies je voor rauw voer, dan weet je zeker dat er enkel de voedingsstoffen in zitten die je hond goed zullen doen. 

Bestel je diepvriesvoeding online bij Animal Food Express 

Heb jij ook een hond en wil je hem of haar de beste voeding geven om je hond zo gezond mogelijk te houden? Kies dan voor barf voor je hond van Animal Food Express. Animal Food Express heeft verschillende soorten vlees, vis en groenten in het assortiment waar je een heerlijk menu voor je beste vriend mee kunt samenstellen. Deze rauwe ingrediënten zijn gemakkelijk te proportioneren en in de diepvries te bewaren, waardoor je altijd de juiste hoeveelheden bij de hand hebt. Barf bestel je gemakkelijk online via animalfoodexpress.nl/barf.html