Ogen laseren, geheel zonder gevaar?

Het is hip de laatste tijd, je ogen laseren. Maar zitten er ook nadelen aan het laseren van je ogen? Allereerst, het is betrouwbaar om via laatjeogenlaseren.nl je ogen te laseren. Zij weten namelijk wat ze doen. Er bestaan natuurlijk ook horrorverhalen van mensen die hun ogen hebben laten laseren en vervolgens blind raakten of niet meer goed konden zien. Om dat te voorkomen dien je goed onderzoek te doen naar wie de ooglaserbehandeling aanbieden en daarnaast ook in je omgeving te vragen of er goede of slechte ervaringen met een bepaald bedrijf bestaan. Dit voorkomt in ieder geval een heleboel ellende, want je ogen zijn ontzettend belangrijk. Het laseren van je ogen is dus niet geheel zonder gevaar, dat moge duidelijk zijn. Maar wat weten we eigenlijk van onze ogen? Dat zal allereerst aan bod komen

Wat doet ogen laseren voor je? 

Het is vanzelfsprekend, iedereen is gezegend met twee ogen, althans, bijna iedereen onder ons. natuurlijk zijn er ook mensen die helaas geen twee ogen hebben gekregen bij de geboorte of er bijvoorbeeld een of twee zijn kwijtgeraakt door het afsteken van vuurwerk. Je ogen zijn ontzettend kwetsbaar en doen een heleboel voor je. Ogen laseren is dan iets waar je goed over moet nadenken. Aan de andere kant is het natuurlijk wel zo dat de bedrijven die deze behandeling aanbieden, steeds beter worden. De periode waarin experimenteren centraal stond is zo goed als voorbij en de behandelingen kunnen alleen maar beter worden. Het is daarom steeds veiliger, je ogen laseren. Toch blijft het voor sommige mensen een stap. Zo hebben drie mensen hun verhaal gedeeld, een daarvan heeft de ooglaserbehandeling al gedaan, de andere twee overwegen het. Zij hebben verschillende redenen om hun ogen te laten laseren. Maar wat zit er eigenlijk allemaal in onze ogen? Onze ogen bestaan uit de volgende elementen:

En nog veel meer onderdelen die allemaal moeten samenwerken. Het oog vormt dus een zeer belangrijk deel van ons lichaam, je kunt er alles door zien. Beeld je maar eens in dat je nooit meer iets kunt zien, dat zou toch vreselijk zijn? Dit geldt eigenlijk ook net zo voor slechtzienden, een van de personen die een ervaring hebben gedeeld kan daar meer over vertellen.

De drie ervaringsverhalen 

Wie wil zijn ogen laseren, waarom zou je twijfelen? Dat is iets dat Pieter dacht. Hij heeft zijn ogen twee jaren geleden laten laseren. Sindsdien hoeft hij nooit meer een bril te dragen of lenzen in te doen. Voor hem was het de perfecte uitkomst. Karin durft het nog niet aan, het ogen laseren. Natuurlijk, ogen laseren kan eng zijn. Maar dit levert ook veel positieve dingen op, want Karin word namelijk al gepest sinds de peuterspeelzaal. Karin vindt het erg vervelend want ze wil eigenlijk niet meer gezien worden, de mensen herkennen haar namelijk om haar bril. Jantina heeft haar intakegesprek gehad met de behandelaar. Zij gaat binnenkort haar ogen laseren, maar is wel zenuwachtig. De drie komen binnenkort bijeen om hopelijk de zenuwen te laten verdwijnen en meer zelfvertrouwen te kweken.