Wilt u een auto laten importeren uit Duitsland?

Wij waren vorig jaar op vakantie in Berlijn en daar kwamen wij terecht bij een oud echtpaar. Deze mensen hadden een enorme stadsvilla en wij werden uitgenodigd om bij hen te komen eten. Toen wij na de maaltijd even door de garage van het echtpaar liepen, zagen wij daar een heel mooie auto staan. De man vertelde mij dat hij de auto te koop had staan, maar dat niemand hem wilde kopen. Ik wist niet wat ik hoorde. Ik was namelijk al heel lang op zoek naar een dergelijke wagen, maar kon deze nergens vinden. Dit was dus een schot in de roos en ik heb de wagen meteen van hem gekocht. Momenteel wil ik deze auto laten importeren uit Duitsland. Ik heb geen ervaring met het auto laten importeren uit Duitsland, dus ik wist eigenlijk niet hoe ik dit het beste kon gaan doen. Het is namelijk zo dat wanneer je een auto importeren uit Duitsland wilt, je dit beter door een bedrijf kunt laten doen dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Je ziet namelijk snel zaken over het hoofd en dat is niet handig omdat dat je veel problemen kan opleveren. Vandaar dat ik ben gaan kijken of er een bedrijf in Nederland te vinden is dat een auto importeren laten uit Duitsland snel en eenvoudig voor je kan regelen. Ik heb gezocht via het internet omdat ik denk dat je hier altijd heel veel nuttige informatie kunt vinden. Ik heb op allerlei pagina’s gezocht en al snel werd het mij duidelijk dat ik bij de mensen van zorgeloosimporteren moest zijn. Zoals de naam van deze site al aangeeft, kun je bij deze mensen een auto laten importeren uit Duitsland. Dat was precies waar ik naar op zoek was en ik ben daarom gaan kijken of ik hen even kon bellen. Gelukkig stond hun nummer op de site dus ik heb diezelfde dag nog even contact gelegd met deze specialisten. Dat leverde mij heel veel nuttige kennis op. 

Een auto laten importeren uit Duitsland is niet moeilijk

Toen ik aangegeven had wat mijn wensen waren op het gebied van het auto laten importeren uit Duitsland, kreeg ik te horen dat dit bedrijf dat graag voor mij wilde regelen. Zij kunnen namelijk eenvoudig een auto laten importeren uit Duitsland en ik heb hen dan ook meteen groen licht gegeven. Ik heb het adres gegeven en vervolgens zijn zij voor mij aan de slag gegaan. Ik was blij om te merken dat alles zo vlot ging want hoe eerder ik mijn bolide in Nederland kon hebben, hoe beter het zou zijn. 

De auto staat nu in mijn garage

Terwijl ik dit schrijf, staat mijn auto uit het land van onze oosterburen al bij mij in de garage. Ik ben heel blij dat alles zo soepel geregeld kon worden en dat ik daar maar weinig geld voor hoefde te betalen. Kortom:

  • Ik heb hier goede zaken kunnen doen 
  • De wagen werd heel snel ge├»mporteerd 
  • Ik zou dit bedrijf aan iedereen willen aanraden 

Kijk voor meer informatie even op zorgeloosimporteren.nl.