Een droogband voor iedere branche

Uw productieproces kan soms tegenzitten. Zeker als niet de goede materialen worden gebruikt. Een goede droogband is een voorbeeld van de belangrijke materialen die het productieproces kunnen verbeteren en eenvoudiger kunnen maken. Bij Hardick hebben wij jarenlange ervaring in het produceren van de droogband die wordt toegepast in veel verschillende sectoren. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen bij de aanschaf van een droogband. Daarnaast begeleiden wij u van begin tot eind bij het maken van de goede keuze, door u meer informatie te verschaffen over onze droogband en het gebruik ervan. Ons grote assortiment zorgt ervoor dat er altijd droogbanden te koop zijn voor uw branche. Staat het product er niet tussen? Dan kunnen wij proberen om er toch aan te komen door samen te kijken wat de wensen en eisen zijn van uw bedrijf. Zo gaat u toch als tevreden klant aan de slag met uw droogproces zonder dat u veel tijd verliest om andere zaken aan te pakken.

Een droogband vergemakkelijkt het productieproces

Zoals al eerder gezegd helpt een goede droogband bij het versnellen en eenvoudiger maken van het productieproces. In sommige processen is het namelijk van belang dat uw product ergens in het proces droogt:

  • Als u het product gewassen hebt.
  • Wanneer het product vochtig of nat uw proces binnen is gekomen.

Bij Hardick bieden wij een speciale PTFE-Glas droogband aan die enkele voordelen met zich meebrengt. Zo is de transportband bijvoorbeeld te gebruiken bij hoge temperaturen (tot 260 graden) en heeft het een non-stick eigenschap. De droogband droogt uw product veilig en snel door middel van lucht. De verwarmde lucht blaast hierbij door de band en neemt het vocht op wat in uw product zat. De droogband is een goede oplossing om het productieproces te versnellen, doordat uw producten niet lang hoeven te drogen voordat ze eventueel verder het proces in kunnen. De eenvoudigheid waarmee het gedaan wordt, geeft u een zorgeloos proces waarbij u alleen hoeft op te letten of de overige stappen doorlopen worden. Naast de PTFE-Glas droogband hebben wij nog andere banden om het productieproces te vergemakkelijken. Neem voor ons volledige assortiment een kijkje op onze website, zodat u een goed beeld krijgt van alle mogelijkheden. Staat uw gewenste transportband er niet tussen? Neem dan contact met ons op zodat wij kunnen kijken of we deze toch aan u kunnen leveren.

Kwalitatief uitstekende producten voor een betaalbare prijs

Hardick is de marktleider in Nederland wanneer het gaat om PTFE-Glas transportbanden en levert daarnaast ook PTFE-Glas transportbanden aan klanten over de hele wereld. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij veel over de toepassing van verschillende hoogwaardige transportbanden in verschillende branches. Deze kennis delen wij graag met u door een goed advies te geven bij zowel de aankoop als het gebruik van de transportbanden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u volledig ge├»nformeerd uw keuzes kunt maken. Daarnaast vinden wij het ook van belang dat als transportbanden bij ons afneemt, u goede kwaliteit materialen ontvangt tegen de scherpste prijs en deze ook zo snel mogelijk geleverd worden bij uw bedrijf. Onze producten zijn gegarandeerd snel op de plaats van bestemming. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken wanneer u nog vragen heeft of meer advies of informatie wilt over onze producten. U kunt ons bereiken middels de contactgegevens die vermeld staan op hardick.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. Daarnaast vindt u ook het bestelformulier op onze website, zodat u gemakkelijk uw bestelling online door kunt geven.

Lees meer…