Is haartransplantatie in Turkije goedkoper?

Is haartransplantatie in Turkije goedkoper?Ik heb wel een gehoord dat je kaalheid erft van je moederskant. Ik weet niet of dat waar is, maar ik heb het idee dat het bij mij van mijn vaders kant is. Mijn vader is zolang ik mij kan herinneren kaal. Ik werd geboren toen hij 24 jaar oud was en ik herinner hem alleen zonder haar. Hij is niet volledig kaal, want aan de zijkanten heeft hij nog wel haar. Op oude foto’s van mijn vader heeft hij een volle bos haar, maar volgens mij werd hij snel kaal na zijn 20ste. Mijn vader heeft 5 broers en die zijn allemaal kaal, op eentje na. Ik denk echter dat die oom een haartransplantatie heeft gedaan, maar zeker weet ik dat niet. Mijn moeder heeft 3 broers en daar is er maar eentje kaal van en maar een klein beetje. Ik ben nu 25 jaar oud en ik merk dat ik ook langzaam kaal wordt. Ik vind het niet erg dat ik haar verlies, maar op deze leeftijd vind ik het erg vroeg. Als het vanaf mijn veertigste zou zijn, dan zou ik er waarschijnlijk minder problemen mee hebben. Ik ben nog vrij jong en voel mij niet oud, maar kaalheid wordt toch vaak met ouderdom geassocieerd, net als grijze haren, maar daar heb ik gelukkig nog geen last van. Ik wil graag weten wat ik kon doen aan mijn haarverlies. Ik las verschillende artikelen over shampoos, maar volgens mij is daarvan nog nooit het effect wetenschappelijk aangetoond. Ik las ook over haartransplantatie, maar vond het erg duur in Nederland. Ik had het onderwerp wel eens met een vriend besproken, die ook kaal wordt, hij had het over haartransplantatie in Turkije. Hij zei dat haartransplantatie in Turkije veel goedkoper is dan ik Nederland.  

Haartransplantatie in Turkije via Esteworld

Toen ik thuiskwam na het gesprek wilde ik zien of haartransplantatie in Turkije echt goedkoper is. Ik bezocht verschillende websites over haartransplantatie in Turkije en zag dat hij gelijk had. De klinieken in Turkije zijn veel goedkoper dan in Nederland. Ik maakte mij alleen zorgen over de kwaliteit van klinieken in Turkije, het is een ander land en je weet niet hoe goed de zorg daar is. Je kan veel verhalen lezen van mensen die in het buitenland een behandeling hebben gehad en daarna andere problemen hadden. Ik wilde graag wat aan mijn probleem doen, maar wilde niet een ander probleem creëren. Ik vond toen de website esteworld-haartransplantatie.nl, ik las hier dat Esteworld verschillende keurmerken heeft en de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid. Toen ik dit las kreeg ik direct een goed gevoel bij dit bedrijf. Ik nam contact op met Esteworld om mijn mogelijkheden te bespreken. Via dit bedrijf kon ik goedkoop een haartransplantatie in Turkije ondergaan. Na de behandeling kon ik een paar dagen herstellen in een hotel in de buurt van de kliniek. Ik besloot om de haartransplantatie in Turkije te laten uitvoeren.

Een groot verschil

Ik ben drie weken terug na de haartransplantatie in Turkije en ben blij met het resultaat. Ik zie dat mijn haar langzaam begint te groeien bij mijn oude probleemgebieden. Ik heb een gratis gesprek bij een specialist in Nederland gehad en hier kon ik de vorderingen zien. Een haartransplantatie in Turkije bij Esteworld was een goede keuze.

  • Een haartransplantatie in Turkije is veel goedkoper dan in Nederland
  • Esteworld heeft verschillende keurmerken en de goedkeuring van het Ministerie van Volksgezondheid
  • Ik heb gratis nazorg bij een specialist in Nederland
  • Ik zie dat mijn haar groeit bij mijn oude probleemgebieden